Av hänsyn till allergiker kan man inte ta in husdjur i byggnaderna, med undantag för ett par rum där man kan bo om man har med sig hund. Ring och prata med oss (eller med uthyraren, se nedan) i förväg!

I varje hus finns mindre kök för den som vill laga egen mat. I samband med konferenser och liknande kan det finnas möjlighet också för övernattningsgäster att köpa måltider.

På sidan Program finns information om kostnad för logi och mat för respektive konferens och läger. Själva konferenskostnaden för den som bor i trakten och som inte behöver bo och äta på gården är 100 kronor per dag, för en helg fredag-söndag 200 kronor. Vill man betala för enstaka måltider bör man helst meddela detta i förväg, för kökets planering. Student- och ungdomsrabatt 15% vid kurser. Familjerabatter.

Trunnagården välkomnar församlingar, kristna ungdomsgrupper, Alphagrupper och andra att hyra gården för samlingsdagar, läger, retreater och liknande. Dessa bokningar liksom vanliga vandrarhemsbokningar sköts numera av ett separat företag, som också svarar på frågor om priser och annat.